O nama

 • slika za baner (Copy)_1Privatno preduzeće Studio Fontana iz Ćuprije je prvenstveno porodična firma.

  Koreni poslovanja u okviru privatnog biznisa u porodici su veoma duboki.

  Istorijski gledano počevši od čukundede pa do današnje generacije predstavnici porodice Jović su se bavili samostalnim biznisom. U samim korenima pa dokle je to bilo moguće porodični biznis se zasnivao na proizvodnji buradi (bačvi).

  Porodična izrada buradi je trajala i prenosila se iz generacije u generaciju sve do 1992. godine kada je nastupio raspad SFRJ. S obzirom da smo najviše poslovali sa Republikama sada bivše SFRJ. Proizvodnja i eksploatacija ovakvog proizvoda nije bila moguća te smo i svoje poslovanje preorijentisali u drugom smeru.

  Tako je 1992. godine nakon prekida obavljanja jedne vrste tradicionalnog posla nastupila era novih događaja, a samim tim i osnivanje novog privatnog preduzeća - Fontana Term. Osnivači firme Fontana Term su Ratko i Aca Jović. Sav svoj dugogodišnji kapital je u tom trenutku bio uložen u ovo novostvoreno preduzeće.

  Studio Fontana je privatno preduzeće koje je specijalizovano za prodaju keramike, blok kupatila, sanitarnog programa, nameštaja i tepiha.

  Zahvaljujući svom uspešnom načinu poslovanja, nakon prvobitnog prodajnog objekta, 1994. godine započeta je izgradnja novog prodajnog objekta, da bi se radovi okončali i izvršilo useljenje 1997. godine.

  Studio Fontana jako brzo zauzima liderske pozicije u gradu u kome posluje, što postiže profesionalnim pristupom poslu, stalnom edukacijom prodavaca i prodavanjem proizvoda najpoznatijih svetskih proizvođača.

  pdf dokument